Veerboot ticket zoeken

Zoek Golfo Aranci Civitavecchia veerboten met Ferries.nl

Op Ferries.nl kunt u gemakkelijk tickets voor veerboten van Golfo Aranci naar Civitavecchia boeken met veerbootmaatschappijen.

Ferries.nl maakt het voor u makkelijk om goedkope en betaalbare Golfo Aranci Civitavecchia Veerboten tickets te vinden. Voor meer informatie en een snelle offerte voor Golfo Aranci Civitavecchia, selecteert u de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers (inclusief de bestuurder en klik vervolgens op ‘Zoek’!

Op zoek naar Golfo Aranci Civitavecchia alternatieven? Klik dan op een van de alternatieve links hieronder.

Golfo Aranci Civitavecchia Veerboten

  • Corsica Ferries
    3 Wekelijks Golfo Aranci Civitavecchia afvaarten (6uur 30m)

Golfo Aranci Gids

Golfo Aranci ligt in de Italiaanse regio Sardinië en is van oudsher een vissershaven. De stad werd de belangrijkste haven voor aankomsten vanaf het vasteland in het midden van de 19e eeuw. De grote haven van Golfo Aranci verwelkomt duizenden bezoekers het hele jaar door. De passagiershaven heeft goede voorzieningen voor passagiers en verbindingen met uitstekende spoor-, weg- en openbaar vervoer netwerken.

Civitavecchia Gids

Civitavecchia is een stad gelegen de provincie Rome en een haven in de Tyrreense Zee. De naam Civitavecchia betekent 'oude stad'. Omdat de haven in het midden van de Middellandse Zee ligt, is het een van de drukste en meest efficiënte haven van Italië. De haven heeft alle voorzieningen die u van een belangrijke haven kunt verwachten, met gemakkelijke toegang tot de Europese wegen-en spoorwegen netwerken.

Zoek alternatieven naar Golfo Aranci Civitavecchia Veerboten