Veerboot ticket zoeken

Zoek Cagliari Civitavecchia veerboten met Ferries.nl

Via Ferries.nl kunt u overtochten boeken van Cagliari naar Civitavecchia met de meeste populaire veerbootmaatschappijen.

Vind voordeliger Cagliari Civitavecchia Veerboten tickets via Ferries.nl!

Voor meer informative over Cagliari Civitavecchia veerboten, dienstregelingen, Cagliari Civitavecchia tarieven en over hoe u een Cagliari Cagliari ticket online kunt boeken, selecteert u de route en het aantal passagiers (inclusief de bestuurder, indien van toepassing) en klikt u op zoek!

Indien u naar een andere route wilt, klikt u op een van de Cagliari Civitavecchia alternatieve links hieronder.

Gaat u de andere kant op? Bezoek dan onze Veerboten van Civitavecchia naar Cagliari pagina!

Cagliari Civitavecchia Veerboten

  • Tirrenia
    7 Wekelijks Cagliari Civitavecchia afvaarten (13uur 0m)

Cagliari Gids

Cagliari is de hoofdstad van Sardinië in Italië. De stad heeft een van de grootste havens van de Middellandse Zee. De historische haven functioneert sind meer dan 2500 jaar als een commerciele haven en bloeide in de Romeinse tijd. De oude stad heeft een lange geschiedenis vol met mooie art nouveau- architectuur en monumenten.

Civitavecchia Gids

Civitavecchia is een stad gelegen de provincie Rome en een haven in de Tyrreense Zee. De naam Civitavecchia betekent 'oude stad'. Omdat de haven in het midden van de Middellandse Zee ligt, is het een van de drukste en meest efficiënte haven van Italië. De haven heeft alle voorzieningen die u van een belangrijke haven kunt verwachten, met gemakkelijke toegang tot de Europese wegen-en spoorwegen netwerken.

Zoek alternatieven naar Cagliari Civitavecchia Veerboten