Veerboot ticket zoeken

Zoek Bastia Savona veerboten met Ferries.nl

Via Ferries.nl kunt u overtochten boeken van Bastia naar Savona met de meeste populaire veerbootmaatschappijen.

Vind voordeliger Bastia Savona Veerboten tickets via Ferries.nl!

Voor meer informative over Bastia Savona veerboten, dienstregelingen, Bastia Savona tarieven en over hoe u een Bastia Bastia ticket online kunt boeken, selecteert u de route en het aantal passagiers (inclusief de bestuurder, indien van toepassing) en klikt u op zoek!

Indien u naar een andere route wilt, klikt u op een van de Bastia Savona alternatieve links hieronder.

Gaat u de andere kant op? Bezoek dan onze Veerboten van Savona naar Bastia pagina!

Bastia Savona Veerboten

Bastia Gids

Bastia is een havenstad in het noordoosten van het Franse eiland Corsica en een van de belangrijkste havens van het eiland, vooral beroemd om zijn wijnen. De haven is een belangrijke economische troef voor de stad en verwelkomt duizenden ferry passagiers (te voet en met auto’s) in de zomermaanden. Ten noorden van de haven is de jachthaven Toga, met jacht en zeil faciliteiten evenals bars, restaurants en nachtclubs.

Savona Gids

Savona is een zeehaven in de Noord-Italiaanse regio van Ligurië en een belangrijk industrieel centrum gelegen aan de Middellandse Zee. De haven van Savona heeft goede voorzieningen in de passagiersterminal, en een pendelbus die u rechtstreeks naar de haven brengt. De haven is ook gemakkelijk bereikbaar van de belangrijkste snelweg, de A10.

Zoek alternatieven naar Bastia Savona Veerboten