Veerboot ticket zoeken

Zoek Ajaccio Marseille veerboten met Ferries.nl

U krijgt de mogelijkheid om prijzen bij alle maatschappijen te vergelijken, zodat u de beste betaalbare Ajaccio Marseille Veerboten overtocht kunt krijgen. We ontvangen live informatie van verschillende veerbootmaatschappijen, dit maakt het mogelijk om u de ideale en voordeligste tickets te bieden.

Met Ferries.nl, het boeken van uw Ajaccio naar Marseille ferry tickets is ongelooflijk eenvoudig! Selecteer uw plaats van vertrek, kies Ajaccio Marseille of indien gewenst een andere bestemming, gevolgd door het aantal passagiers en klik vervolgens op de knop ‘Zoek’!

Ajaccio Marseille Veerboten

Ajaccio Gids

Ajaccio is de hoofdstad van Corsica. Deze prachtige stad is de geboorteplaats van Napoleon. De elegante havengebied van de stad straalt raffinement en verwelkomt een verscheidenheid aan veerboten en jachten uit Franse havens zoals Nice. Er zijn een verscheidenheid aan lokale services die beschikbaar zijn in de haven, waaronder een tours en autoverhuur faciliteiten.

Marseille Gids

Marseille is na Parijs de tweede grootste stad van Frankrijk. De haven van Marseille is zeer groot en heeft vier terminals voor passagiersschepen. De terminals zijn goed uitgerust met een scala aan faciliteiten en voorzieningen. De haven is bereikbaar over de weg via de A7 of A50. Pendelbussen brengen passagiers naar de belangrijkste bus-en treinstations in de stad.

Zoek alternatieven naar Ajaccio Marseille Veerboten