Veerboot ticket zoeken

Zoek Porto Vecchio Marseille veerboten met Ferries.nl

U krijgt de mogelijkheid om prijzen bij alle maatschappijen te vergelijken, zodat u de beste betaalbare Porto Vecchio Marseille Veerboten overtocht kunt krijgen. We ontvangen live informatie van verschillende veerbootmaatschappijen, dit maakt het mogelijk om u de ideale en voordeligste tickets te bieden.

Met Ferries.nl, het boeken van uw Porto Vecchio naar Marseille ferry tickets is ongelooflijk eenvoudig! Selecteer uw plaats van vertrek, kies Porto Vecchio Marseille of indien gewenst een andere bestemming, gevolgd door het aantal passagiers en klik vervolgens op de knop ‘Zoek’!

Porto Vecchio Marseille Veerboten

  • Corsica Linea
    3 Wekelijks Porto Vecchio Marseille afvaarten (13uur 0m)
  • La Meridionale
    3 Wekelijks Porto Vecchio Marseille afvaarten (14uur 0m)

Porto Vecchio Gids

Porto Vecchio is een gemeente in het departement Corse-du-sud van Frankrijk gelegen aan de zuidelijke kust van Corsica. Ooit bekend als 'de stad van zout‘, de kwelders zijn niet meer in gebruik. De haven en de passagiersterminals hebben een breed scala aan faciliteiten voor bezoekers.

Marseille Gids

Marseille is na Parijs de tweede grootste stad van Frankrijk. De haven van Marseille is zeer groot en heeft vier terminals voor passagiersschepen. De terminals zijn goed uitgerust met een scala aan faciliteiten en voorzieningen. De haven is bereikbaar over de weg via de A7 of A50. Pendelbussen brengen passagiers naar de belangrijkste bus-en treinstations in de stad.

Zoek alternatieven naar Porto Vecchio Marseille Veerboten