Veerboot ticket zoeken

Zoek Propriano Marseille veerboten met Ferries.nl

Op Ferries.nl vindt u de goedkoopste tickets voor Propriano Marseille Veerboten. Wij bieden ticketprijzen voor overtochten van Propriano naar Marseille van alle veerbootmaatschappijen

Om aanbiedingen te kunnen zien, selecteert u gewenste route en het aantal passagiers (inclusief de bestuurder, indien van toepassing) en klikt u op zoek! U krijgt een overzicht te zien van de beschikbare laagste Propriano Marseille prijzen.

Voor een alternatieve route, zie de Propriano or Marseille alternatieven hieronder.

Propriano Marseille Veerboten

Propriano Gids

Propriano is gelegen aan de westkust van Corsica, en is een drukke badplaats en het toegangshaven tot Corsica, Frankrijk en Sardinië. Het eiland is een populaire badplaats voor watersporten en biedt een breed scala aan traditionele restaurants met prachtige uitzichten gelegen in de mooie jachthaven. De haven van Propriano heeft een goed aanbod aan passagiersfaciliteiten en is gemakkelijk bereikbaar vanaf de goed bewegwijzerde wegennet in de stad.

Marseille Gids

Marseille is na Parijs de tweede grootste stad van Frankrijk. De haven van Marseille is zeer groot en heeft vier terminals voor passagiersschepen. De terminals zijn goed uitgerust met een scala aan faciliteiten en voorzieningen. De haven is bereikbaar over de weg via de A7 of A50. Pendelbussen brengen passagiers naar de belangrijkste bus-en treinstations in de stad.

Zoek alternatieven naar Propriano Marseille Veerboten