Veerboot ticket zoeken

Zoek Dover Calais veerboten met Ferries.nl

Op Ferries.nl vindt u de goedkoopste tickets voor Dover Calais Veerboten. Wij bieden ticketprijzen voor overtochten van Dover naar Calais van alle veerbootmaatschappijen

Om aanbiedingen te kunnen zien, selecteert u gewenste route en het aantal passagiers (inclusief de bestuurder, indien van toepassing) en klikt u op zoek! U krijgt een overzicht te zien van de beschikbare laagste Dover Calais prijzen.

Voor een alternatieve route, zie de Dover or Calais alternatieven hieronder.

Dover Calais Veerboten

  • DFDS Seaways
    9 Dagelijks Dover Calais afvaarten (1uur 30m)
  • P&O Ferries
    10 Dagelijks Dover Calais afvaarten (1uur 30m)

Dover Gids

Dover is gelegen aan de zuidoostkust van Engeland in het graafschap Kent. Beroemd om zijn witte kliffen, Dover Castle en natuurlijk de populaire haven, Dover ligt op slechts 34 kilometer van de Franse kust. Dover biedt gemakkelijk toegang tot Londen en de rest van het Verenigd Koninkrijk met het openbaar vervoer. Het treinstation (Dover Priory) biedt regelmatige diensten naar Londen en de rest van het Britse spoorwegnet.

Calais Gids

Calais is een havenstad en de belangrijkste haven in het noorden van Frankrijk. Calais kijkt uit over de Straat van Dover, het smalste punt in het Engels Kanaal en is de dichtstbijzijnde Franse stad naar Engeland. De stad is ook een opmerkelijke vissershaven met vismarkten. Het kanaal tunnel wordt direct gekoppeld vanaf Folkestone. De stad heeft drie spoorverbindingen, snelwegverbindingen en lokale busverbindingen, waardoor u gemakkelijk toegang krijgt tot de oude en de nieuwe stad.

Zoek alternatieven naar Dover Calais Veerboten