Veerboot ticket zoeken

Zoek Folkestone Calais treinen via Ferries.nl

U kunt via Ferries.nl Treintickets van Folkestone naar Calais boeken met Eurotunnel.

Het vinden van goedkope Folkestone Calais Treinen tickets kan niet eenvoudiger dan met Ferries.nl! Voor meer info over Folkestone Calais treinen waaronder tijdschema's, Folkestone Calais ticketprijzen en hoe u Folkestone Calais treintickets kunt boeken, selecteert u de route, aantal passagiers (inclusief de bestuurder) en klikt u op zoek.

Op zoek naar een andere vertrekplaats, klik dan op een van de alternatieve Folkestone Calais links hironder.

Gaat u de andere kant op? Bezoek dan onze Treinen van Calais naar Folkestone pagina!

Folkestone Calais Treinen

  • Eurotunnel
    37 Dagelijks Folkestone Calais afvaarten (0uur 35m)

Folkestone Gids

Folkestone is een stad en voornamelijk een haven gelegen in het zuidoosten van Engeland. De haven werd begin 1900 gebouwd rond de oorspronkelijke vissershaven en is sindsdien uitgegroeid tot een drukke haven voor vracht en passagiersvervoer. De stad is de thuisbasis van het Kent Battle of Britain Museum en heeft een eigen renbaan. De haven van Folkestone is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Het prachtige platteland van Kent bekend als 'The Garden of England' is gemakkelijk te verkennen.

Calais Gids

Calais is een havenstad en de belangrijkste haven in het noorden van Frankrijk. Calais kijkt uit over de Straat van Dover, het smalste punt in het Engels Kanaal en is de dichtstbijzijnde Franse stad naar Engeland. De stad is ook een opmerkelijke vissershaven met vismarkten. Het kanaal tunnel wordt direct gekoppeld vanaf Folkestone. De stad heeft drie spoorverbindingen, snelwegverbindingen en lokale busverbindingen, waardoor u gemakkelijk toegang krijgt tot de oude en de nieuwe stad.

Zoek alternatieven naar Folkestone Calais Veerboten