Veerboot ticket zoeken

Zoek Cherbourg Poole veerboten met Ferries.nl

Ferries.nl, biedt tickets voor veerboten van Cherbourg naar Poole met alle veerbootmaatschappijen.

Voor meer informatie over Cherbourg Poole Veerboten waaronder dienstregelingen, prijzen en hoe u goedkope overtochten kunt boeken, selecteert u de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers en klikt u vervolgens op ‘Zoek’. Het vinden van goedkope tickets op Ferries.nl kan niet eenvoudiger!.

Vind u niet wat u zoekt, of wilt u Cherbourg Poole prijzen en dienstregelingen vergelijken, bekijk dan een van de alternatieven op deze pagina.

Cherbourg Poole Veerboten

Cherbourg Gids

Cherbourg is een stad gelegen in het noordwesten van Frankrijk. De haven van Cherbourg verbindt Frankrijk met de Engels ferry havens van Poole en Portsmouth evenals Jersey. De moderne ferry terminal heeft regelmatige diensten voor passagiers-en vrachtvervoer en goede toegang tot lokale voorzieningen. Cherbourg is ook een belangrijke marinehavens en was na Southampton de eerste tussenstop van de RMS Titanic.

Poole Gids

Poole is een kustplaats en zeehaven gelegen aan de zuidkust van Engeland in het Dorset. Poole is een drukke toeristische resort en was ooit een van de drukste havens in Engeland. De haven is tegenwoordig een commerciële haven voor vracht-en passagiersschepen en ook de thuisbasis van de Royal National Lifeboat Institution. De passagiersterminal heeft een goed aanbod van faciliteiten en toegang tot het openbaar vervoer en wegen naar de rest van het Verenigd Koninkrijk.

Zoek alternatieven naar Cherbourg Poole Veerboten