Veerboot ticket zoeken

Zoek Roscoff Plymouth veerboten met Ferries.nl

Op Ferries.nl vindt u veerboten van Roscoff naar Plymouth met alle veerbootmaatschappijen.

Ferries.nl maakt het makkelijk om goedkope Roscoff Plymouth Veerboten te vinden. Selecteer de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers en klik vervolgens op ‘Zoek’! U vindt snel en gemakkelijk de beschikbare dienstregelingen, Roscoff Plymouth ticketprijzen en informatie over hoe u uw overtocht kunt boeken.

Voor een alternatieve route, zie de Roscoff Plymouth alternatieven hieronder.

Roscoff Plymouth Veerboten

Roscoff Gids

Roscoff ligt aan de Bretonse kust van Frankrijk en is bekend als een pittoresk stadje met prachtige architectuur. Ooit een vissersdorp, Roscoff is sinds 1970 uitgegroeid tot een toerisme-en handelshaven met uitstekende spoor-, weg- en openbaar vervoer netwerken. De passagiersterminal heeft goede faciliteiten voor passerende toeristen.

Plymouth Gids

Plymouth is gelegen aan de zuidkust van Devon, Engeland, met een geschiedenis zo ver terug als de Bronstijd. Plymouth is de thuisbasis van de grootste marinebasis van West-Europa. De Britse marine is van Plymouth vertrokken om Spaanje Armada te verslaan. De haven van Plymouth is volledig uitgerust met alle passagiersfaciliteiten en heeft een snelle directe verbinding met Londen met het spoorwegnetwerk van Great Western.

Zoek alternatieven naar Roscoff Plymouth Veerboten