Veerboot ticket zoeken

Zoek St Malo Portsmouth veerboten met Ferries.nl

Ferries.nl, biedt tickets voor veerboten van St Malo naar Portsmouth met alle belangrijke veerbootmaatschappijen.

Wij bieden fantastische tarieven voor alle St Malo Portsmouth Veerboten, bekijk dus alle prijzen op Ferries.nl, je zult niet teleurgesteld worden! Voor meer informatie over St Malo Portsmouth overtochten zoals dienstregelingen, ticketprijzen en informatie over hoe u St Malo Portsmouth overtochten kunt boeken, selecteert u de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers en klik vervolgens op ‘Zoek’!

Indien u een offerte wilt krijgen of alternatieven bekijken, gaat u dan naar een van de onderstaande St Malo Portsmouth links.

St Malo Portsmouth Veerboten

St Malo Gids

St Malo is een havenstad in Bretagne Noord-West Frankrijk, op het Engels Kanaal. De terminal van St Malo beschikt over fundamentele faciliteiten en is gemakkelijk bereikbaar vanaf de N137 tolweg die de haven verbindt met de rest van Frankrijk. Het openbaar vervoer ligt op loopafstand.

Portsmouth Gids

Portsmouth is de tweede grootste stad van het graafschap Hampshire gelegen aan de zuidkust van Engeland. Portsmouth is een belangrijke marinehaven en is de thuisbasis van beroemde schepen zoals de Tudor Mary Rose, de vlaggenschip Lord Nelson, en de HMS Victory. De haven heeft uitstekende snelwegnetwerken en treinverbindingen vanuit alle delen van het Verenigd Koninkrijk. De passagiersterminal heeft alle voorzieningen die u van een belangrijke haven kunt verwachten.

Zoek alternatieven naar St Malo Portsmouth Veerboten