Veerboot ticket zoeken

Zoek Cherbourg Portsmouth veerboten met Ferries.nl

U krijgt de mogelijkheid om prijzen bij alle maatschappijen te vergelijken, zodat u de beste betaalbare Cherbourg Portsmouth Veerboten overtocht kunt krijgen. We ontvangen live informatie van verschillende veerbootmaatschappijen, dit maakt het mogelijk om u de ideale en voordeligste tickets te bieden.

Met Ferries.nl, het boeken van uw Cherbourg naar Portsmouth ferry tickets is ongelooflijk eenvoudig! Selecteer uw plaats van vertrek, kies Cherbourg Portsmouth of indien gewenst een andere bestemming, gevolgd door het aantal passagiers en klik vervolgens op de knop ‘Zoek’!

Cherbourg Portsmouth Veerboten

Cherbourg Gids

Cherbourg is een stad gelegen in het noordwesten van Frankrijk. De haven van Cherbourg verbindt Frankrijk met de Engels ferry havens van Poole en Portsmouth evenals Jersey. De moderne ferry terminal heeft regelmatige diensten voor passagiers-en vrachtvervoer en goede toegang tot lokale voorzieningen. Cherbourg is ook een belangrijke marinehavens en was na Southampton de eerste tussenstop van de RMS Titanic.

Portsmouth Gids

Portsmouth is de tweede grootste stad van het graafschap Hampshire gelegen aan de zuidkust van Engeland. Portsmouth is een belangrijke marinehaven en is de thuisbasis van beroemde schepen zoals de Tudor Mary Rose, de vlaggenschip Lord Nelson, en de HMS Victory. De haven heeft uitstekende snelwegnetwerken en treinverbindingen vanuit alle delen van het Verenigd Koninkrijk. De passagiersterminal heeft alle voorzieningen die u van een belangrijke haven kunt verwachten.

Zoek alternatieven naar Cherbourg Portsmouth Veerboten