Veerboot ticket zoeken

Zoek Dover Duinkerken veerboten met Ferries.nl

U krijgt de mogelijkheid om prijzen bij alle maatschappijen te vergelijken, zodat u de beste betaalbare Dover Duinkerken Veerboten overtocht kunt krijgen. We ontvangen live informatie van verschillende veerbootmaatschappijen, dit maakt het mogelijk om u de ideale en voordeligste tickets te bieden.

Met Ferries.nl, het boeken van uw Dover naar Duinkerken ferry tickets is ongelooflijk eenvoudig! Selecteer uw plaats van vertrek, kies Dover Duinkerken of indien gewenst een andere bestemming, gevolgd door het aantal passagiers en klik vervolgens op de knop ‘Zoek’!

Dover Duinkerken Veerboten

  • DFDS Seaways
    12 Dagelijks Dover Duinkerken afvaarten (2uur 0m)

Dover Gids

Dover is gelegen aan de zuidoostkust van Engeland in het graafschap Kent. Beroemd om zijn witte kliffen, Dover Castle en natuurlijk de populaire haven, Dover ligt op slechts 34 kilometer van de Franse kust. Dover biedt gemakkelijk toegang tot Londen en de rest van het Verenigd Koninkrijk met het openbaar vervoer. Het treinstation (Dover Priory) biedt regelmatige diensten naar Londen en de rest van het Britse spoorwegnet.

Duinkerken Gids

Duinkerken ligt in Noord-Frankrijk, ongeveer 6 mijl van de grens met België. De haven van Duinkerken is de derde grootste haven van Frankrijk en is vanwege de goede ligging gemakkelijke toegangbaar voor passagiers. De belangrijkste passagiersterminal is zeer goed uitgerust met restaurants, winkels en kinderspeelplaatsen evenals gemakkelijk toegang tot het stadscentrum met het openbaar vervoer.

Zoek alternatieven naar Dover Duinkerken Veerboten