Veerboot ticket zoeken

Zoek Igoumenitsa Ancona veerboten met Ferries.nl

Ferries.nl, biedt tickets voor veerboten van Igoumenitsa naar Ancona met alle belangrijke veerbootmaatschappijen.

Wij bieden fantastische tarieven voor alle Igoumenitsa Ancona Veerboten, bekijk dus alle prijzen op Ferries.nl, je zult niet teleurgesteld worden! Voor meer informatie over Igoumenitsa Ancona overtochten zoals dienstregelingen, ticketprijzen en informatie over hoe u Igoumenitsa Ancona overtochten kunt boeken, selecteert u de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers en klik vervolgens op ‘Zoek’!

Indien u een offerte wilt krijgen of alternatieven bekijken, gaat u dan naar een van de onderstaande Igoumenitsa Ancona links.

Igoumenitsa Ancona Veerboten

  • Minoan Lines
    4 Wekelijks Igoumenitsa Ancona afvaarten (16uur 30m)
  • Anek Superfast
    4 Wekelijks Igoumenitsa Ancona afvaarten (15uur 45m)

Igoumenitsa Gids

Igoumenitsa is een kuststad in Noordwest Griekenland, gelegen ten oosten van Corfu. De stad is uitgegroeid tot een belangrijke haven voor het toerisme. De passagier ferry terminal heeft minimale voorzieningen maar de stad ligt op loopafstand, waar u winkels en restaurants kunt vinden.

Ancona Gids

Ancona ligt aan de oostkust van Italië en is een van de drukste zeehavens van Italië en de Adriatische Zee. De haven van Ancona is zeer populair bij toeristen. Duizenden komen ieder jaar per boot om de sfeer van de stad en de cultuur te verkennen.

Zoek alternatieven naar Igoumenitsa Ancona Veerboten