Veerboot ticket zoeken

Zoek Patras Venetië veerboten met Ferries.nl

Ferries.nl, biedt tickets voor veerboten van Patras naar Venetië met alle belangrijke veerbootmaatschappijen.

Wij bieden fantastische tarieven voor alle Patras Venetië Veerboten, bekijk dus alle prijzen op Ferries.nl, je zult niet teleurgesteld worden! Voor meer informatie over Patras Venetië overtochten zoals dienstregelingen, ticketprijzen en informatie over hoe u Patras Venetië overtochten kunt boeken, selecteert u de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers en klik vervolgens op ‘Zoek’!

Indien u een offerte wilt krijgen of alternatieven bekijken, gaat u dan naar een van de onderstaande Patras Venetië links.

Patras Venetië Veerboten

Patras Gids

Patras is een van de grootste steden van Griekenland en de regionale hoofdstad van West- Griekenland. Bekend als de 'Toegangshaven tot het Westen' van Griekenland, Patras heeft een drukke haven. De passagiersterminal is enorm en heeft een enorm scala aan passagiersfaciliteiten en uitstekende spoor-, weg- en openbaar vervoer netwerken .

Venetië Gids

Venetië ligt in het noordoosten van Italië, en is bekend voor zijn verschillende eilanden gescheiden door grachten en bruggen. De hele stad is een World Heritage site, bekend om adembenemende schoonheid en architectuur. De drukke haven van Venetië ligt dicht bij alle bezienswaardigheden, en water taxi's en pendelbussen vertrekken vanaf de haven gedurende de dag. Bekend om de St Marks Basilica en Piazza San Marco, het is een populaire toeristische bestemming en grote toeristische site.

Zoek alternatieven naar Patras Venetië Veerboten