Veerboot ticket zoeken

Zoek Igoumenitsa Bari veerboten met Ferries.nl

Op Ferries.nl kunt u gemakkelijk tickets voor veerboten van Igoumenitsa naar Bari boeken met veerbootmaatschappijen.

Ferries.nl maakt het voor u makkelijk om goedkope en betaalbare Igoumenitsa Bari Veerboten tickets te vinden. Voor meer informatie en een snelle offerte voor Igoumenitsa Bari, selecteert u de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers (inclusief de bestuurder en klik vervolgens op ‘Zoek’!

Op zoek naar Igoumenitsa Bari alternatieven? Klik dan op een van de alternatieve links hieronder.

Igoumenitsa Bari Veerboten

Igoumenitsa Gids

Igoumenitsa is een kuststad in Noordwest Griekenland, gelegen ten oosten van Corfu. De stad is uitgegroeid tot een belangrijke haven voor het toerisme. De passagier ferry terminal heeft minimale voorzieningen maar de stad ligt op loopafstand, waar u winkels en restaurants kunt vinden.

Bari Gids

Bari is een hoofdstad op de Adriatische zee in Italië, en staat bekend als een haven en universiteitsstad. Bari zit vol met historische architectuur, zoals de prachtige basiliek van Sint Nicolaas gebouwd in 1087. De stad heeft twee zeehavens, de Oude Haven en de Nieuwe Haven. De oude haven wordt gebruikt voor vissersvaartuigen en het nieuwe goed uitgerust voor alle vaartuigen. De passagiersterminal heeft toeristische voorzieningen zoals bankieren, winkelen en toegang tot alle belangrijke openbaar vervoer.

Zoek alternatieven naar Igoumenitsa Bari Veerboten