Veerboot ticket zoeken

Zoek Patras Bari veerboten met Ferries.nl

Op Ferries.nl vindt u veerboten van Patras naar Bari met alle veerbootmaatschappijen.

Ferries.nl maakt het makkelijk om goedkope Patras Bari Veerboten te vinden. Selecteer de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers en klik vervolgens op ‘Zoek’! U vindt snel en gemakkelijk de beschikbare dienstregelingen, Patras Bari ticketprijzen en informatie over hoe u uw overtocht kunt boeken.

Voor een alternatieve route, zie de Patras Bari alternatieven hieronder.

Patras Bari Veerboten

Patras Gids

Patras is een van de grootste steden van Griekenland en de regionale hoofdstad van West- Griekenland. Bekend als de 'Toegangshaven tot het Westen' van Griekenland, Patras heeft een drukke haven. De passagiersterminal is enorm en heeft een enorm scala aan passagiersfaciliteiten en uitstekende spoor-, weg- en openbaar vervoer netwerken .

Bari Gids

Bari is een hoofdstad op de Adriatische zee in Italië, en staat bekend als een haven en universiteitsstad. Bari zit vol met historische architectuur, zoals de prachtige basiliek van Sint Nicolaas gebouwd in 1087. De stad heeft twee zeehavens, de Oude Haven en de Nieuwe Haven. De oude haven wordt gebruikt voor vissersvaartuigen en het nieuwe goed uitgerust voor alle vaartuigen. De passagiersterminal heeft toeristische voorzieningen zoals bankieren, winkelen en toegang tot alle belangrijke openbaar vervoer.

Zoek alternatieven naar Patras Bari Veerboten