Veerboot ticket zoeken

Zoek Karlskrona Gdynia veerboten met Ferries.nl

Via Ferries.nl kunt u overtochten boeken van Karlskrona naar Gdynia met de meeste populaire veerbootmaatschappijen.

Vind voordeliger Karlskrona Gdynia Veerboten tickets via Ferries.nl!

Voor meer informative over Karlskrona Gdynia veerboten, dienstregelingen, Karlskrona Gdynia tarieven en over hoe u een Karlskrona Karlskrona ticket online kunt boeken, selecteert u de route en het aantal passagiers (inclusief de bestuurder, indien van toepassing) en klikt u op zoek!

Indien u naar een andere route wilt, klikt u op een van de Karlskrona Gdynia alternatieve links hieronder.

Gaat u de andere kant op? Bezoek dan onze Veerboten van Gdynia naar Karlskrona pagina!

Karlskrona Gdynia Veerboten

  • Stena Line
    17 Wekelijks Karlskrona Gdynia afvaarten (10uur 15m)

Karlskrona Gids

Karlskrona ligt in het zuidoosten van Zweden en is een van de Unesco World Heritage sites. De stad heeft een sterke Naval geschiedenis en een unieke charme en schoonheid. De haven van Karlskrona heeft alle voorzieningen die u van een belangrijke haven kunt verwachten, en is gemakkelijk bereikbaar vanaf de snelweg E22 en de rechtstreekse treinverbindingen.

Gdynia Gids

Gdynia is een relatief moderne havenstad gelegen gelegen in de noordelijke regio van Polen. Sinds het einde van de eerste wereldoorlog groeide Gdynia uit tot een wereldstad. Gdynia is een stad met moderne geschiedenis en heeft een aantal musea en bezienswaardigheden. Gdynia ligt ongeveer 21.5 km van Gdansk en is de tweede grootste haven van Polen aan de Baltische Zee.

Zoek alternatieven naar Karlskrona Gdynia Veerboten