Veerboot ticket zoeken

Zoek Trelleborg Travemunde veerboten met Ferries.nl

U krijgt de mogelijkheid om prijzen bij alle maatschappijen te vergelijken, zodat u de beste betaalbare Trelleborg Travemunde Veerboten overtocht kunt krijgen. We ontvangen live informatie van verschillende veerbootmaatschappijen, dit maakt het mogelijk om u de ideale en voordeligste tickets te bieden.

Met Ferries.nl, het boeken van uw Trelleborg naar Travemunde ferry tickets is ongelooflijk eenvoudig! Selecteer uw plaats van vertrek, kies Trelleborg Travemunde of indien gewenst een andere bestemming, gevolgd door het aantal passagiers en klik vervolgens op de knop ‘Zoek’!

Trelleborg Travemunde Veerboten

  • TT Line
    7 Wekelijks Trelleborg Travemunde afvaarten (7uur 30m)

Trelleborg Gids

Trelleborg is de meest zuidelijke stad van Zweden, en is historisch gezien een huwelijksgeschenk van de Deense koninklijke familie aan een Zweedse prins in 1257. In de middeleeuwen was het voornamelijk een haring vissershaven maar werd al snel een koopman stad. Trelleborg is tegenwoordig een industriële stad met de industrie geconcentreerd rond de Zeehaven. Trelleborg verwelkomt meer dan een miljoen passagiers jaarlijks, en de terminals hebben alle voorzieningen die u van een belangrijke terminal kunt verwachten. Er zijn directe spoor-en wegverbindingen van Malmo naar Trelleborg.

Travemunde Gids

Travemunde is gelegen aan de monding van de rivier de Trave in de wijk Lübeck in Duitsland. De mooie badplaats is de grootste haven van Duitsland, gelegen aan de Oostzee met de oudste vuurtoren van de Baltische kust. De haven ligt in het zuiden van de stad met gemakkelijke direct toegang vanaf de Autobahn.

Zoek alternatieven naar Trelleborg Travemunde Veerboten