Veerboot ticket zoeken

Zoek Nynashamn Gdansk veerboten met Ferries.nl

U krijgt de mogelijkheid om prijzen bij alle maatschappijen te vergelijken, zodat u de beste betaalbare Nynashamn Gdansk Veerboten overtocht kunt krijgen. We ontvangen live informatie van verschillende veerbootmaatschappijen, dit maakt het mogelijk om u de ideale en voordeligste tickets te bieden.

Met Ferries.nl, het boeken van uw Nynashamn naar Gdansk ferry tickets is ongelooflijk eenvoudig! Selecteer uw plaats van vertrek, kies Nynashamn Gdansk of indien gewenst een andere bestemming, gevolgd door het aantal passagiers en klik vervolgens op de knop ‘Zoek’!

Nynashamn Gdansk Veerboten

  • Polferries
    7 Wekelijks Nynashamn Gdansk afvaarten (18uur 0m)

Nynashamn Gids

Nynäshamn ligt in Stockholm, Zweden. De haven van Nynäshamn is een van de belangrijkste havens van Stockholm, met diensten voor passagiers en vrachtvervoer. Er zijn regelmatige busverbindingen naar de haven en de passagiersterminal is goed uitgeruste met faciliteiten.

Gdansk Gids

Gdansk is gelegen aan de Baltische kust van Polen en is een belangrijke haven voor Polen. De haven en de ferry terminal van Gdansk is zeer modern met een volledig assortiment van faciliteiten voor passagiers en goede verbindingen met de E75, een belangrijk snelwegsysteem die de haven verbindt met de rest van Polen. De oude stad van Gdansk heeft een sterke maritieme geschiedenis en is zeer schilderachtig. De stad is ook de thuisbasis van de grootste en de gotische kerk ter wereld.

Zoek alternatieven naar Nynashamn Gdansk Veerboten