Veerboot ticket zoeken

Zoek Ancona Igoumenitsa veerboten met Ferries.nl

U krijgt de mogelijkheid om prijzen bij alle maatschappijen te vergelijken, zodat u de beste betaalbare Ancona Igoumenitsa Veerboten overtocht kunt krijgen. We ontvangen live informatie van verschillende veerbootmaatschappijen, dit maakt het mogelijk om u de ideale en voordeligste tickets te bieden.

Met Ferries.nl, het boeken van uw Ancona naar Igoumenitsa ferry tickets is ongelooflijk eenvoudig! Selecteer uw plaats van vertrek, kies Ancona Igoumenitsa of indien gewenst een andere bestemming, gevolgd door het aantal passagiers en klik vervolgens op de knop ‘Zoek’!

Ancona Igoumenitsa Veerboten

  • Minoan Lines
    3 Wekelijks Ancona Igoumenitsa afvaarten (15uur 30m)
  • Anek Superfast
    6 Wekelijks Ancona Igoumenitsa afvaarten (16uur 0m)

Ancona Gids

Ancona ligt aan de oostkust van Italië en is een van de drukste zeehavens van Italië en de Adriatische Zee. De haven van Ancona is zeer populair bij toeristen. Duizenden komen ieder jaar per boot om de sfeer van de stad en de cultuur te verkennen.

Igoumenitsa Gids

Igoumenitsa is een kuststad in Noordwest Griekenland, gelegen ten oosten van Corfu. De stad is uitgegroeid tot een belangrijke haven voor het toerisme. De passagier ferry terminal heeft minimale voorzieningen maar de stad ligt op loopafstand, waar u winkels en restaurants kunt vinden.

Zoek alternatieven naar Ancona Igoumenitsa Veerboten