Veerboot ticket zoeken

Zoek Bari Igoumenitsa veerboten met Ferries.nl

Via Ferries.nl kunt u overtochten boeken van Bari naar Igoumenitsa met de meeste populaire veerbootmaatschappijen.

Vind voordeliger Bari Igoumenitsa Veerboten tickets via Ferries.nl!

Voor meer informative over Bari Igoumenitsa veerboten, dienstregelingen, Bari Igoumenitsa tarieven en over hoe u een Bari Bari ticket online kunt boeken, selecteert u de route en het aantal passagiers (inclusief de bestuurder, indien van toepassing) en klikt u op zoek!

Indien u naar een andere route wilt, klikt u op een van de Bari Igoumenitsa alternatieve links hieronder.

Gaat u de andere kant op? Bezoek dan onze Veerboten van Igoumenitsa naar Bari pagina!

Bari Igoumenitsa Veerboten

Bari Gids

Bari is een hoofdstad op de Adriatische zee in Italië, en staat bekend als een haven en universiteitsstad. Bari zit vol met historische architectuur, zoals de prachtige basiliek van Sint Nicolaas gebouwd in 1087. De stad heeft twee zeehavens, de Oude Haven en de Nieuwe Haven. De oude haven wordt gebruikt voor vissersvaartuigen en het nieuwe goed uitgerust voor alle vaartuigen. De passagiersterminal heeft toeristische voorzieningen zoals bankieren, winkelen en toegang tot alle belangrijke openbaar vervoer.

Igoumenitsa Gids

Igoumenitsa is een kuststad in Noordwest Griekenland, gelegen ten oosten van Corfu. De stad is uitgegroeid tot een belangrijke haven voor het toerisme. De passagier ferry terminal heeft minimale voorzieningen maar de stad ligt op loopafstand, waar u winkels en restaurants kunt vinden.

Zoek alternatieven naar Bari Igoumenitsa Veerboten