Veerboot ticket zoeken

Zoek Venetië Patras veerboten met Ferries.nl

Via Ferries.nl kunt u overtochten boeken van Venetië naar Patras met de meeste populaire veerbootmaatschappijen.

Vind voordeliger Venetië Patras Veerboten tickets via Ferries.nl!

Voor meer informative over Venetië Patras veerboten, dienstregelingen, Venetië Patras tarieven en over hoe u een Venetië Venetië ticket online kunt boeken, selecteert u de route en het aantal passagiers (inclusief de bestuurder, indien van toepassing) en klikt u op zoek!

Indien u naar een andere route wilt, klikt u op een van de Venetië Patras alternatieve links hieronder.

Gaat u de andere kant op? Bezoek dan onze Veerboten van Patras naar Venetië pagina!

Venetië Patras Veerboten

  • Minoan Lines
    1 1 wekelijks Venetië Patras afvaarten (34uur 30m)
  • Anek Superfast
    1 1 wekelijks Venetië Patras afvaarten (32uur 0m)

Venetië Gids

Venetië ligt in het noordoosten van Italië, en is bekend voor zijn verschillende eilanden gescheiden door grachten en bruggen. De hele stad is een World Heritage site, bekend om adembenemende schoonheid en architectuur. De drukke haven van Venetië ligt dicht bij alle bezienswaardigheden, en water taxi's en pendelbussen vertrekken vanaf de haven gedurende de dag. Bekend om de St Marks Basilica en Piazza San Marco, het is een populaire toeristische bestemming en grote toeristische site.

Patras Gids

Patras is een van de grootste steden van Griekenland en de regionale hoofdstad van West- Griekenland. Bekend als de 'Toegangshaven tot het Westen' van Griekenland, Patras heeft een drukke haven. De passagiersterminal is enorm en heeft een enorm scala aan passagiersfaciliteiten en uitstekende spoor-, weg- en openbaar vervoer netwerken .

Zoek alternatieven naar Venetië Patras Veerboten