Veerboot ticket zoeken

Zoek Venetië Igoumenitsa veerboten met Ferries.nl

Op Ferries.nl kunt u gemakkelijk tickets voor veerboten van Venetië naar Igoumenitsa boeken met veerbootmaatschappijen.

Ferries.nl maakt het voor u makkelijk om goedkope en betaalbare Venetië Igoumenitsa Veerboten tickets te vinden. Voor meer informatie en een snelle offerte voor Venetië Igoumenitsa, selecteert u de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers (inclusief de bestuurder en klik vervolgens op ‘Zoek’!

Op zoek naar Venetië Igoumenitsa alternatieven? Klik dan op een van de alternatieve links hieronder.

Venetië Igoumenitsa Veerboten

  • Minoan Lines
    2 Wekelijks Venetië Igoumenitsa afvaarten (26uur 0m)
  • Anek Superfast
    2 Wekelijks Venetië Igoumenitsa afvaarten (25uur 30m)

Venetië Gids

Venetië ligt in het noordoosten van Italië, en is bekend voor zijn verschillende eilanden gescheiden door grachten en bruggen. De hele stad is een World Heritage site, bekend om adembenemende schoonheid en architectuur. De drukke haven van Venetië ligt dicht bij alle bezienswaardigheden, en water taxi's en pendelbussen vertrekken vanaf de haven gedurende de dag. Bekend om de St Marks Basilica en Piazza San Marco, het is een populaire toeristische bestemming en grote toeristische site.

Igoumenitsa Gids

Igoumenitsa is een kuststad in Noordwest Griekenland, gelegen ten oosten van Corfu. De stad is uitgegroeid tot een belangrijke haven voor het toerisme. De passagier ferry terminal heeft minimale voorzieningen maar de stad ligt op loopafstand, waar u winkels en restaurants kunt vinden.

Zoek alternatieven naar Venetië Igoumenitsa Veerboten