Veerboot ticket zoeken

Zoek Brindisi Patras veerboten met Ferries.nl

Op Ferries.nl vindt u de goedkoopste tickets voor Brindisi Patras Veerboten. Wij bieden ticketprijzen voor overtochten van Brindisi naar Patras van alle veerbootmaatschappijen

Om aanbiedingen te kunnen zien, selecteert u gewenste route en het aantal passagiers (inclusief de bestuurder, indien van toepassing) en klikt u op zoek! U krijgt een overzicht te zien van de beschikbare laagste Brindisi Patras prijzen.

Voor een alternatieve route, zie de Brindisi or Patras alternatieven hieronder.

Brindisi Patras Veerboten

Brindisi Gids

Brindisi is een havenstad in de regio Apulië in het zuidoosten van Italie, aan de Adriatische Zee. Brindisi is een belangrijkste haven is een van de belangrijkste commerciële en industriële jachthavens van de Adriatische Zee en het middelpunt van de handel in de regio.

Patras Gids

Patras is een van de grootste steden van Griekenland en de regionale hoofdstad van West- Griekenland. Bekend als de 'Toegangshaven tot het Westen' van Griekenland, Patras heeft een drukke haven. De passagiersterminal is enorm en heeft een enorm scala aan passagiersfaciliteiten en uitstekende spoor-, weg- en openbaar vervoer netwerken .

Zoek alternatieven naar Brindisi Patras Veerboten