Veerboot ticket zoeken

Zoek Frederikshavn Oslo veerboten met Ferries.nl

Op Ferries.nl kunt u gemakkelijk tickets voor veerboten van Frederikshavn naar Oslo boeken met veerbootmaatschappijen.

Ferries.nl maakt het voor u makkelijk om goedkope en betaalbare Frederikshavn Oslo Veerboten tickets te vinden. Voor meer informatie en een snelle offerte voor Frederikshavn Oslo, selecteert u de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers (inclusief de bestuurder en klik vervolgens op ‘Zoek’!

Op zoek naar Frederikshavn Oslo alternatieven? Klik dan op een van de alternatieve links hieronder.

Frederikshavn Oslo Veerboten

  • DFDS Seaways
    7 Wekelijks Frederikshavn Oslo afvaarten (9uur 30m)

Frederikshavn Gids

Frederikshavn is gelegen aan de noordoostelijke kust van Denemarken en is vooral bekend om zijn haven en industrie Fishing. De belangrijkste haven is uitgegroeid tot een belangrijk centrum met verbindingen naar Noorwegen en Zweden. De haven terminal heeft goede verbindingen met de belangrijkste Europese snelwegen en spoorwegen netwerken.

Oslo Gids

Oslo is de hoofdstad van Noorwegen, en een belangrijk maritieme handel en industriecentrum van Europa, en voor een aantal van de grootste rederijen ter wereld. De haven is gelegen in het centrum van Oslo en is de grootste passagiers-en vrachthaven van Noorwegen. De haven heeft goede faciliteiten en is gemakkelijk bereikbaar over de weg -en spoorverbindingen.

Zoek alternatieven naar Frederikshavn Oslo Veerboten