Veerboot ticket zoeken

Zoek Hirtshals Kristiansand veerboten met Ferries.nl

Ferries.nl, biedt tickets voor veerboten van Hirtshals naar Kristiansand met alle veerbootmaatschappijen.

Voor meer informatie over Hirtshals Kristiansand Veerboten waaronder dienstregelingen, prijzen en hoe u goedkope overtochten kunt boeken, selecteert u de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers en klikt u vervolgens op ‘Zoek’. Het vinden van goedkope tickets op Ferries.nl kan niet eenvoudiger!.

Vind u niet wat u zoekt, of wilt u Hirtshals Kristiansand prijzen en dienstregelingen vergelijken, bekijk dan een van de alternatieven op deze pagina.

Hirtshals Kristiansand Veerboten

  • Fjord Line
    3 Dagelijks Hirtshals Kristiansand afvaarten (2uur 15m)
  • Color Line
    14 Wekelijks Hirtshals Kristiansand afvaarten (3uur 14m)

Hirtshals Gids

Hirtshals is gelegen op de top van het schiereiland Jutland, in het noorden van Denemarken. De stad is vooral bekend om zijn vissershavens, en is de thuisbasis van een van de grootste aquaria in Europa. De haven ligt op loopafstand van het centrum van de stad, en de terminal is goed uitgerust met een goede spreiding van voorzieningen. De belangrijke snelweg systeem E39 en de trein-en busverbindingen brengen u rechtstreeks naar de haven.

Kristiansand Gids

Kristiansand ligt in het zuiden van Noorwegen. De haven van Kristiansand is gelegen aan de monding van de rivier de Otra, die Noorwegen en Denemarken verdeelt. De centrale ligging betekent dat de haven korte en frequente bootverbindingen naar de buurlanden biedt, waardoor het een beroemde haven van Europa is. De haven is goed uitgerust met een volledig assortiment van faciliteiten en uitstekende spoor-, weg- en openbaar vervoer netwerken.

Zoek alternatieven naar Hirtshals Kristiansand Veerboten