Veerboot ticket zoeken

Zoek Hirtshals Bergen veerboten met Ferries.nl

Op Ferries.nl vindt u de goedkoopste tickets voor Hirtshals Bergen Veerboten. Wij bieden ticketprijzen voor overtochten van Hirtshals naar Bergen van alle veerbootmaatschappijen

Om aanbiedingen te kunnen zien, selecteert u gewenste route en het aantal passagiers (inclusief de bestuurder, indien van toepassing) en klikt u op zoek! U krijgt een overzicht te zien van de beschikbare laagste Hirtshals Bergen prijzen.

Voor een alternatieve route, zie de Hirtshals or Bergen alternatieven hieronder.

Hirtshals Bergen Veerboten

  • Fjord Line
    7 Wekelijks Hirtshals Bergen afvaarten (16uur 30m)

Hirtshals Gids

Hirtshals is gelegen op de top van het schiereiland Jutland, in het noorden van Denemarken. De stad is vooral bekend om zijn vissershavens, en is de thuisbasis van een van de grootste aquaria in Europa. De haven ligt op loopafstand van het centrum van de stad, en de terminal is goed uitgerust met een goede spreiding van voorzieningen. De belangrijke snelweg systeem E39 en de trein-en busverbindingen brengen u rechtstreeks naar de haven.

Bergen Gids

Bergen is een stad aan de westkust en de tweede grootste stad van Noorwegen. Bergen heeft een internationale zeehaven, gelegen in het centrum van de stad, is een populaire cruise bestemming en verwelkomt meer dan 300 cruiseschepen per jaar . De stad werd gesticht op een oude Viking nederzetting en heeft een trotse geschiedenis en culturele monumenten.

Zoek alternatieven naar Hirtshals Bergen Veerboten