Veerboot ticket zoeken

Zoek Hirtshals Larvik veerboten met Ferries.nl

Via Ferries.nl kunt u overtochten boeken van Hirtshals naar Larvik met de meeste populaire veerbootmaatschappijen.

Vind voordeliger Hirtshals Larvik Veerboten tickets via Ferries.nl!

Voor meer informative over Hirtshals Larvik veerboten, dienstregelingen, Hirtshals Larvik tarieven en over hoe u een Hirtshals Hirtshals ticket online kunt boeken, selecteert u de route en het aantal passagiers (inclusief de bestuurder, indien van toepassing) en klikt u op zoek!

Indien u naar een andere route wilt, klikt u op een van de Hirtshals Larvik alternatieve links hieronder.

Gaat u de andere kant op? Bezoek dan onze Veerboten van Larvik naar Hirtshals pagina!

Hirtshals Larvik Veerboten

  • Color Line
    14 Wekelijks Hirtshals Larvik afvaarten (3uur 45m)

Hirtshals Gids

Hirtshals is gelegen op de top van het schiereiland Jutland, in het noorden van Denemarken. De stad is vooral bekend om zijn vissershavens, en is de thuisbasis van een van de grootste aquaria in Europa. De haven ligt op loopafstand van het centrum van de stad, en de terminal is goed uitgerust met een goede spreiding van voorzieningen. De belangrijke snelweg systeem E39 en de trein-en busverbindingen brengen u rechtstreeks naar de haven.

Larvik Gids

Larvik ligt in de provincie Vestfold in Noorwegen. De haven is gelegen aan de zuidoostkust op iets meer dan zestig mijl van Oslo. De nieuwe en moderne ferry terminal heeft alle voorzieningen die u van een belangrijke haven kunt verwachten. De haven van Larvik is gemakkelijk bereikbaar via de snelweg en aansluitingen E18, en directe treindiensten vanaf Oslo.

Zoek alternatieven naar Hirtshals Larvik Veerboten