Veerboot ticket zoeken

Zoek Hirtshals Stavanger veerboten met Ferries.nl

Op Ferries.nl vindt u de goedkoopste tickets voor Hirtshals Stavanger Veerboten. Wij bieden ticketprijzen voor overtochten van Hirtshals naar Stavanger van alle veerbootmaatschappijen

Om aanbiedingen te kunnen zien, selecteert u gewenste route en het aantal passagiers (inclusief de bestuurder, indien van toepassing) en klikt u op zoek! U krijgt een overzicht te zien van de beschikbare laagste Hirtshals Stavanger prijzen.

Voor een alternatieve route, zie de Hirtshals or Stavanger alternatieven hieronder.

Hirtshals Stavanger Veerboten

  • Fjord Line
    7 Wekelijks Hirtshals Stavanger afvaarten (10uur 30m)

Hirtshals Gids

Hirtshals is gelegen op de top van het schiereiland Jutland, in het noorden van Denemarken. De stad is vooral bekend om zijn vissershavens, en is de thuisbasis van een van de grootste aquaria in Europa. De haven ligt op loopafstand van het centrum van de stad, en de terminal is goed uitgerust met een goede spreiding van voorzieningen. De belangrijke snelweg systeem E39 en de trein-en busverbindingen brengen u rechtstreeks naar de haven.

Stavanger Gids

Stavanger is gelegen op de noordwestkust van Noorwegen aan de Noordzee en is de vierde grootste stad van Noorwegen. De haven is altijd al een grote visserij- centrum geweest en belangrijk voor de economie van de stad. De passagiersterminal vo biedt een goede scala aan faciliteiten, met uitstekende spoor-, weg- en openbaar vervoer netwerken.

Zoek alternatieven naar Hirtshals Stavanger Veerboten