Veerboot ticket zoeken

Zoek Kristiansand Hirtshals veerboten met Ferries.nl

Op Ferries.nl vindt u veerboten van Kristiansand naar Hirtshals met alle veerbootmaatschappijen.

Ferries.nl maakt het makkelijk om goedkope Kristiansand Hirtshals Veerboten te vinden. Selecteer de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers en klik vervolgens op ‘Zoek’! U vindt snel en gemakkelijk de beschikbare dienstregelingen, Kristiansand Hirtshals ticketprijzen en informatie over hoe u uw overtocht kunt boeken.

Voor een alternatieve route, zie de Kristiansand Hirtshals alternatieven hieronder.

Kristiansand Hirtshals Veerboten

  • Fjord Line
    3 Dagelijks Kristiansand Hirtshals afvaarten (2uur 15m)
  • Color Line
    14 Wekelijks Kristiansand Hirtshals afvaarten (3uur 15m)

Kristiansand Gids

Kristiansand ligt in het zuiden van Noorwegen. De haven van Kristiansand is gelegen aan de monding van de rivier de Otra, die Noorwegen en Denemarken verdeelt. De centrale ligging betekent dat de haven korte en frequente bootverbindingen naar de buurlanden biedt, waardoor het een beroemde haven van Europa is. De haven is goed uitgerust met een volledig assortiment van faciliteiten en uitstekende spoor-, weg- en openbaar vervoer netwerken.

Hirtshals Gids

Hirtshals is gelegen op de top van het schiereiland Jutland, in het noorden van Denemarken. De stad is vooral bekend om zijn vissershavens, en is de thuisbasis van een van de grootste aquaria in Europa. De haven ligt op loopafstand van het centrum van de stad, en de terminal is goed uitgerust met een goede spreiding van voorzieningen. De belangrijke snelweg systeem E39 en de trein-en busverbindingen brengen u rechtstreeks naar de haven.

Zoek alternatieven naar Kristiansand Hirtshals Veerboten