Veerboot ticket zoeken

Zoek Bergen Hirtshals veerboten met Ferries.nl

Via Ferries.nl kunt u overtochten boeken van Bergen naar Hirtshals met de meeste populaire veerbootmaatschappijen.

Vind voordeliger Bergen Hirtshals Veerboten tickets via Ferries.nl!

Voor meer informative over Bergen Hirtshals veerboten, dienstregelingen, Bergen Hirtshals tarieven en over hoe u een Bergen Bergen ticket online kunt boeken, selecteert u de route en het aantal passagiers (inclusief de bestuurder, indien van toepassing) en klikt u op zoek!

Indien u naar een andere route wilt, klikt u op een van de Bergen Hirtshals alternatieve links hieronder.

Gaat u de andere kant op? Bezoek dan onze Veerboten van Hirtshals naar Bergen pagina!

Bergen Hirtshals Veerboten

  • Fjord Line
    7 Wekelijks Bergen Hirtshals afvaarten (18uur 0m)

Bergen Gids

Bergen is een stad aan de westkust en de tweede grootste stad van Noorwegen. Bergen heeft een internationale zeehaven, gelegen in het centrum van de stad, is een populaire cruise bestemming en verwelkomt meer dan 300 cruiseschepen per jaar . De stad werd gesticht op een oude Viking nederzetting en heeft een trotse geschiedenis en culturele monumenten.

Hirtshals Gids

Hirtshals is gelegen op de top van het schiereiland Jutland, in het noorden van Denemarken. De stad is vooral bekend om zijn vissershavens, en is de thuisbasis van een van de grootste aquaria in Europa. De haven ligt op loopafstand van het centrum van de stad, en de terminal is goed uitgerust met een goede spreiding van voorzieningen. De belangrijke snelweg systeem E39 en de trein-en busverbindingen brengen u rechtstreeks naar de haven.

Zoek alternatieven naar Bergen Hirtshals Veerboten