Veerboot ticket zoeken

Zoek Larvik Hirtshals veerboten met Ferries.nl

Ferries.nl, biedt tickets voor veerboten van Larvik naar Hirtshals met alle belangrijke veerbootmaatschappijen.

Wij bieden fantastische tarieven voor alle Larvik Hirtshals Veerboten, bekijk dus alle prijzen op Ferries.nl, je zult niet teleurgesteld worden! Voor meer informatie over Larvik Hirtshals overtochten zoals dienstregelingen, ticketprijzen en informatie over hoe u Larvik Hirtshals overtochten kunt boeken, selecteert u de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers en klik vervolgens op ‘Zoek’!

Indien u een offerte wilt krijgen of alternatieven bekijken, gaat u dan naar een van de onderstaande Larvik Hirtshals links.

Larvik Hirtshals Veerboten

  • Color Line
    14 Wekelijks Larvik Hirtshals afvaarten (3uur 45m)

Larvik Gids

Larvik ligt in de provincie Vestfold in Noorwegen. De haven is gelegen aan de zuidoostkust op iets meer dan zestig mijl van Oslo. De nieuwe en moderne ferry terminal heeft alle voorzieningen die u van een belangrijke haven kunt verwachten. De haven van Larvik is gemakkelijk bereikbaar via de snelweg en aansluitingen E18, en directe treindiensten vanaf Oslo.

Hirtshals Gids

Hirtshals is gelegen op de top van het schiereiland Jutland, in het noorden van Denemarken. De stad is vooral bekend om zijn vissershavens, en is de thuisbasis van een van de grootste aquaria in Europa. De haven ligt op loopafstand van het centrum van de stad, en de terminal is goed uitgerust met een goede spreiding van voorzieningen. De belangrijke snelweg systeem E39 en de trein-en busverbindingen brengen u rechtstreeks naar de haven.

Zoek alternatieven naar Larvik Hirtshals Veerboten