Veerboot ticket zoeken

Zoek Stavanger Hirtshals veerboten met Ferries.nl

Op Ferries.nl vindt u veerboten van Stavanger naar Hirtshals met alle veerbootmaatschappijen.

Ferries.nl maakt het makkelijk om goedkope Stavanger Hirtshals Veerboten te vinden. Selecteer de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers en klik vervolgens op ‘Zoek’! U vindt snel en gemakkelijk de beschikbare dienstregelingen, Stavanger Hirtshals ticketprijzen en informatie over hoe u uw overtocht kunt boeken.

Voor een alternatieve route, zie de Stavanger Hirtshals alternatieven hieronder.

Stavanger Hirtshals Veerboten

  • Fjord Line
    7 Wekelijks Stavanger Hirtshals afvaarten (11uur 30m)

Stavanger Gids

Stavanger is gelegen op de noordwestkust van Noorwegen aan de Noordzee en is de vierde grootste stad van Noorwegen. De haven is altijd al een grote visserij- centrum geweest en belangrijk voor de economie van de stad. De passagiersterminal vo biedt een goede scala aan faciliteiten, met uitstekende spoor-, weg- en openbaar vervoer netwerken.

Hirtshals Gids

Hirtshals is gelegen op de top van het schiereiland Jutland, in het noorden van Denemarken. De stad is vooral bekend om zijn vissershavens, en is de thuisbasis van een van de grootste aquaria in Europa. De haven ligt op loopafstand van het centrum van de stad, en de terminal is goed uitgerust met een goede spreiding van voorzieningen. De belangrijke snelweg systeem E39 en de trein-en busverbindingen brengen u rechtstreeks naar de haven.

Zoek alternatieven naar Stavanger Hirtshals Veerboten