Veerboot ticket zoeken

Zoek Oslo Kopenhagen veerboten met Ferries.nl

Op Ferries.nl kunt u gemakkelijk tickets voor veerboten van Oslo naar Kopenhagen boeken met veerbootmaatschappijen.

Ferries.nl maakt het voor u makkelijk om goedkope en betaalbare Oslo Kopenhagen Veerboten tickets te vinden. Voor meer informatie en een snelle offerte voor Oslo Kopenhagen, selecteert u de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers (inclusief de bestuurder en klik vervolgens op ‘Zoek’!

Op zoek naar Oslo Kopenhagen alternatieven? Klik dan op een van de alternatieve links hieronder.

Oslo Kopenhagen Veerboten

  • DFDS Seaways
    7 Wekelijks Oslo Kopenhagen afvaarten (21uur 0m)

Oslo Gids

Oslo is de hoofdstad van Noorwegen, en een belangrijk maritieme handel en industriecentrum van Europa, en voor een aantal van de grootste rederijen ter wereld. De haven is gelegen in het centrum van Oslo en is de grootste passagiers-en vrachthaven van Noorwegen. De haven heeft goede faciliteiten en is gemakkelijk bereikbaar over de weg -en spoorverbindingen.

Kopenhagen Gids

Kopenhagen is de hoofdstad en grootste stad van Denemarken. De haven van Kopenhagen verwelkomt miljoenen passagiers het hele jaar door met regelmatige veerdiensten, toegang tot het openbaar vervoer, en alle voorzieningen die u van een belangrijke haven kunt verwachten. De beroemde kleine zeemeermin standbeeld in de haven verwelkomt bezoekers.

Zoek alternatieven naar Oslo Kopenhagen Veerboten