Veerboot ticket zoeken

Zoek Oslo Frederikshavn veerboten met Ferries.nl

Op Ferries.nl kunt u gemakkelijk tickets voor veerboten van Oslo naar Frederikshavn boeken met veerbootmaatschappijen.

Ferries.nl maakt het voor u makkelijk om goedkope en betaalbare Oslo Frederikshavn Veerboten tickets te vinden. Voor meer informatie en een snelle offerte voor Oslo Frederikshavn, selecteert u de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers (inclusief de bestuurder en klik vervolgens op ‘Zoek’!

Op zoek naar Oslo Frederikshavn alternatieven? Klik dan op een van de alternatieve links hieronder.

Oslo Frederikshavn Veerboten

  • DFDS Seaways
    7 Wekelijks Oslo Frederikshavn afvaarten (10uur 0m)

Oslo Gids

Oslo is de hoofdstad van Noorwegen, en een belangrijk maritieme handel en industriecentrum van Europa, en voor een aantal van de grootste rederijen ter wereld. De haven is gelegen in het centrum van Oslo en is de grootste passagiers-en vrachthaven van Noorwegen. De haven heeft goede faciliteiten en is gemakkelijk bereikbaar over de weg -en spoorverbindingen.

Frederikshavn Gids

Frederikshavn is gelegen aan de noordoostelijke kust van Denemarken en is vooral bekend om zijn haven en industrie Fishing. De belangrijkste haven is uitgegroeid tot een belangrijk centrum met verbindingen naar Noorwegen en Zweden. De haven terminal heeft goede verbindingen met de belangrijkste Europese snelwegen en spoorwegen netwerken.

Zoek alternatieven naar Oslo Frederikshavn Veerboten