Veerboot ticket zoeken

Zoek Marseille Ajaccio veerboten met Ferries.nl

Ferries.nl, biedt tickets voor veerboten van Marseille naar Ajaccio met alle belangrijke veerbootmaatschappijen.

Wij bieden fantastische tarieven voor alle Marseille Ajaccio Veerboten, bekijk dus alle prijzen op Ferries.nl, je zult niet teleurgesteld worden! Voor meer informatie over Marseille Ajaccio overtochten zoals dienstregelingen, ticketprijzen en informatie over hoe u Marseille Ajaccio overtochten kunt boeken, selecteert u de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers en klik vervolgens op ‘Zoek’!

Indien u een offerte wilt krijgen of alternatieven bekijken, gaat u dan naar een van de onderstaande Marseille Ajaccio links.

Marseille Ajaccio Veerboten

Marseille Gids

Marseille is na Parijs de tweede grootste stad van Frankrijk. De haven van Marseille is zeer groot en heeft vier terminals voor passagiersschepen. De terminals zijn goed uitgerust met een scala aan faciliteiten en voorzieningen. De haven is bereikbaar over de weg via de A7 of A50. Pendelbussen brengen passagiers naar de belangrijkste bus-en treinstations in de stad.

Ajaccio Gids

Ajaccio is de hoofdstad van Corsica. Deze prachtige stad is de geboorteplaats van Napoleon. De elegante havengebied van de stad straalt raffinement en verwelkomt een verscheidenheid aan veerboten en jachten uit Franse havens zoals Nice. Er zijn een verscheidenheid aan lokale services die beschikbaar zijn in de haven, waaronder een tours en autoverhuur faciliteiten.

Zoek alternatieven naar Marseille Ajaccio Veerboten