Veerboot ticket zoeken

Zoek Marseille Bastia veerboten met Ferries.nl

Op Ferries.nl vindt u veerboten van Marseille naar Bastia met alle veerbootmaatschappijen.

Ferries.nl maakt het makkelijk om goedkope Marseille Bastia Veerboten te vinden. Selecteer de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers en klik vervolgens op ‘Zoek’! U vindt snel en gemakkelijk de beschikbare dienstregelingen, Marseille Bastia ticketprijzen en informatie over hoe u uw overtocht kunt boeken.

Voor een alternatieve route, zie de Marseille Bastia alternatieven hieronder.

Marseille Bastia Veerboten

Marseille Gids

Marseille is na Parijs de tweede grootste stad van Frankrijk. De haven van Marseille is zeer groot en heeft vier terminals voor passagiersschepen. De terminals zijn goed uitgerust met een scala aan faciliteiten en voorzieningen. De haven is bereikbaar over de weg via de A7 of A50. Pendelbussen brengen passagiers naar de belangrijkste bus-en treinstations in de stad.

Bastia Gids

Bastia is een havenstad in het noordoosten van het Franse eiland Corsica en een van de belangrijkste havens van het eiland, vooral beroemd om zijn wijnen. De haven is een belangrijke economische troef voor de stad en verwelkomt duizenden ferry passagiers (te voet en met auto’s) in de zomermaanden. Ten noorden van de haven is de jachthaven Toga, met jacht en zeil faciliteiten evenals bars, restaurants en nachtclubs.

Zoek alternatieven naar Marseille Bastia Veerboten