Veerboot ticket zoeken

Zoek Marseille Propriano veerboten met Ferries.nl

Via Ferries.nl kunt u overtochten boeken van Marseille naar Propriano met de meeste populaire veerbootmaatschappijen.

Vind voordeliger Marseille Propriano Veerboten tickets via Ferries.nl!

Voor meer informative over Marseille Propriano veerboten, dienstregelingen, Marseille Propriano tarieven en over hoe u een Marseille Marseille ticket online kunt boeken, selecteert u de route en het aantal passagiers (inclusief de bestuurder, indien van toepassing) en klikt u op zoek!

Indien u naar een andere route wilt, klikt u op een van de Marseille Propriano alternatieve links hieronder.

Gaat u de andere kant op? Bezoek dan onze Veerboten van Propriano naar Marseille pagina!

Marseille Propriano Veerboten

  • La Meridionale
    3 Wekelijks Marseille Propriano afvaarten (12uur 30m)

Marseille Gids

Marseille is na Parijs de tweede grootste stad van Frankrijk. De haven van Marseille is zeer groot en heeft vier terminals voor passagiersschepen. De terminals zijn goed uitgerust met een scala aan faciliteiten en voorzieningen. De haven is bereikbaar over de weg via de A7 of A50. Pendelbussen brengen passagiers naar de belangrijkste bus-en treinstations in de stad.

Propriano Gids

Propriano is gelegen aan de westkust van Corsica, en is een drukke badplaats en het toegangshaven tot Corsica, Frankrijk en Sardinië. Het eiland is een populaire badplaats voor watersporten en biedt een breed scala aan traditionele restaurants met prachtige uitzichten gelegen in de mooie jachthaven. De haven van Propriano heeft een goed aanbod aan passagiersfaciliteiten en is gemakkelijk bereikbaar vanaf de goed bewegwijzerde wegennet in de stad.

Zoek alternatieven naar Marseille Propriano Veerboten