Veerboot ticket zoeken

Zoek Marseille Porto Vecchio veerboten met Ferries.nl

Ferries.nl, biedt tickets voor veerboten van Marseille naar Porto Vecchio met alle veerbootmaatschappijen.

Voor meer informatie over Marseille Porto Vecchio Veerboten waaronder dienstregelingen, prijzen en hoe u goedkope overtochten kunt boeken, selecteert u de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers en klikt u vervolgens op ‘Zoek’. Het vinden van goedkope tickets op Ferries.nl kan niet eenvoudiger!.

Vind u niet wat u zoekt, of wilt u Marseille Porto Vecchio prijzen en dienstregelingen vergelijken, bekijk dan een van de alternatieven op deze pagina.

Marseille Porto Vecchio Veerboten

  • Corsica Linea
    3 Wekelijks Marseille Porto Vecchio afvaarten (13uur 30m)
  • La Meridionale
    3 Wekelijks Marseille Porto Vecchio afvaarten (14uur 0m)

Marseille Gids

Marseille is na Parijs de tweede grootste stad van Frankrijk. De haven van Marseille is zeer groot en heeft vier terminals voor passagiersschepen. De terminals zijn goed uitgerust met een scala aan faciliteiten en voorzieningen. De haven is bereikbaar over de weg via de A7 of A50. Pendelbussen brengen passagiers naar de belangrijkste bus-en treinstations in de stad.

Porto Vecchio Gids

Porto Vecchio is een gemeente in het departement Corse-du-sud van Frankrijk gelegen aan de zuidelijke kust van Corsica. Ooit bekend als 'de stad van zout‘, de kwelders zijn niet meer in gebruik. De haven en de passagiersterminals hebben een breed scala aan faciliteiten voor bezoekers.

Zoek alternatieven naar Marseille Porto Vecchio Veerboten