Veerboot ticket zoeken

Zoek Marseille Ile Rousse veerboten met Ferries.nl

Ferries.nl, biedt tickets voor veerboten van Marseille naar Ile Rousse met alle belangrijke veerbootmaatschappijen.

Wij bieden fantastische tarieven voor alle Marseille Ile Rousse Veerboten, bekijk dus alle prijzen op Ferries.nl, je zult niet teleurgesteld worden! Voor meer informatie over Marseille Ile Rousse overtochten zoals dienstregelingen, ticketprijzen en informatie over hoe u Marseille Ile Rousse overtochten kunt boeken, selecteert u de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers en klik vervolgens op ‘Zoek’!

Indien u een offerte wilt krijgen of alternatieven bekijken, gaat u dan naar een van de onderstaande Marseille Ile Rousse links.

Marseille Ile Rousse Veerboten

  • Corsica Linea
    4 Wekelijks Marseille Ile Rousse afvaarten (10uur 30m)

Marseille Gids

Marseille is na Parijs de tweede grootste stad van Frankrijk. De haven van Marseille is zeer groot en heeft vier terminals voor passagiersschepen. De terminals zijn goed uitgerust met een scala aan faciliteiten en voorzieningen. De haven is bereikbaar over de weg via de A7 of A50. Pendelbussen brengen passagiers naar de belangrijkste bus-en treinstations in de stad.

Ile Rousse Gids

Ile Rousse ligt op het eiland Corsica in Frankrijk. De haven is gelegen in het noordwesten en beschikt over alle voorzieningen die u van een belangrijke haven kunt verwachten.

Zoek alternatieven naar Marseille Ile Rousse Veerboten