Veerboot ticket zoeken

Zoek Nice Ile Rousse veerboten met Ferries.nl

Ferries.nl, biedt tickets voor veerboten van Nice naar Ile Rousse met alle veerbootmaatschappijen.

Voor meer informatie over Nice Ile Rousse Veerboten waaronder dienstregelingen, prijzen en hoe u goedkope overtochten kunt boeken, selecteert u de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers en klikt u vervolgens op ‘Zoek’. Het vinden van goedkope tickets op Ferries.nl kan niet eenvoudiger!.

Vind u niet wat u zoekt, of wilt u Nice Ile Rousse prijzen en dienstregelingen vergelijken, bekijk dan een van de alternatieven op deze pagina.

Nice Ile Rousse Veerboten

Nice Gids

Nice bevindt zich aan de zuidoostkust van Frankrijk aan de Middellandse Zee. De haven van Nice bekend als Lympia ligt dicht bij het historische deel van de stad en op slechts korte loopafstand van de belangrijkste toeristische gebieden. De terminals zijn modern en hebben een goed aanbod van passagiersfaciliteiten en pendeldiensten, en de haven is van de snelweg E8 goed aangegeven.

Ile Rousse Gids

Ile Rousse ligt op het eiland Corsica in Frankrijk. De haven is gelegen in het noordwesten en beschikt over alle voorzieningen die u van een belangrijke haven kunt verwachten.

Zoek alternatieven naar Nice Ile Rousse Veerboten