Veerboot ticket zoeken

Zoek Nice Ajaccio veerboten met Ferries.nl

Op Ferries.nl kunt u gemakkelijk tickets voor veerboten van Nice naar Ajaccio boeken met veerbootmaatschappijen.

Ferries.nl maakt het voor u makkelijk om goedkope en betaalbare Nice Ajaccio Veerboten tickets te vinden. Voor meer informatie en een snelle offerte voor Nice Ajaccio, selecteert u de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers (inclusief de bestuurder en klik vervolgens op ‘Zoek’!

Op zoek naar Nice Ajaccio alternatieven? Klik dan op een van de alternatieve links hieronder.

Nice Ajaccio Veerboten

Nice Gids

Nice bevindt zich aan de zuidoostkust van Frankrijk aan de Middellandse Zee. De haven van Nice bekend als Lympia ligt dicht bij het historische deel van de stad en op slechts korte loopafstand van de belangrijkste toeristische gebieden. De terminals zijn modern en hebben een goed aanbod van passagiersfaciliteiten en pendeldiensten, en de haven is van de snelweg E8 goed aangegeven.

Ajaccio Gids

Ajaccio is de hoofdstad van Corsica. Deze prachtige stad is de geboorteplaats van Napoleon. De elegante havengebied van de stad straalt raffinement en verwelkomt een verscheidenheid aan veerboten en jachten uit Franse havens zoals Nice. Er zijn een verscheidenheid aan lokale services die beschikbaar zijn in de haven, waaronder een tours en autoverhuur faciliteiten.

Zoek alternatieven naar Nice Ajaccio Veerboten