Veerboot ticket zoeken

Zoek Nice Bastia veerboten met Ferries.nl

Ferries.nl, biedt tickets voor veerboten van Nice naar Bastia met alle belangrijke veerbootmaatschappijen.

Wij bieden fantastische tarieven voor alle Nice Bastia Veerboten, bekijk dus alle prijzen op Ferries.nl, je zult niet teleurgesteld worden! Voor meer informatie over Nice Bastia overtochten zoals dienstregelingen, ticketprijzen en informatie over hoe u Nice Bastia overtochten kunt boeken, selecteert u de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers en klik vervolgens op ‘Zoek’!

Indien u een offerte wilt krijgen of alternatieven bekijken, gaat u dan naar een van de onderstaande Nice Bastia links.

Nice Bastia Veerboten

Nice Gids

Nice bevindt zich aan de zuidoostkust van Frankrijk aan de Middellandse Zee. De haven van Nice bekend als Lympia ligt dicht bij het historische deel van de stad en op slechts korte loopafstand van de belangrijkste toeristische gebieden. De terminals zijn modern en hebben een goed aanbod van passagiersfaciliteiten en pendeldiensten, en de haven is van de snelweg E8 goed aangegeven.

Bastia Gids

Bastia is een havenstad in het noordoosten van het Franse eiland Corsica en een van de belangrijkste havens van het eiland, vooral beroemd om zijn wijnen. De haven is een belangrijke economische troef voor de stad en verwelkomt duizenden ferry passagiers (te voet en met auto’s) in de zomermaanden. Ten noorden van de haven is de jachthaven Toga, met jacht en zeil faciliteiten evenals bars, restaurants en nachtclubs.

Zoek alternatieven naar Nice Bastia Veerboten