Veerboot ticket zoeken

Zoek Santander Cork veerboten met Ferries.nl

Via Ferries.nl kunt u overtochten boeken van Santander naar Cork met de meeste populaire veerbootmaatschappijen.

Vind voordeliger Santander Cork Veerboten tickets via Ferries.nl!

Voor meer informative over Santander Cork veerboten, dienstregelingen, Santander Cork tarieven en over hoe u een Santander Santander ticket online kunt boeken, selecteert u de route en het aantal passagiers (inclusief de bestuurder, indien van toepassing) en klikt u op zoek!

Indien u naar een andere route wilt, klikt u op een van de Santander Cork alternatieve links hieronder.

Gaat u de andere kant op? Bezoek dan onze Veerboten van Cork naar Santander pagina!

Santander Cork Veerboten

Santander Gids

De historische havenstad Santander ligt aan de noordkust van Spanje en is de hoofdstad van Cantabrië. De stad is gebouwd rond de haven in het centrum van de stad en is sinds de bezetting van het Romeinse Rijk in gebruik. De haven biedt goede voorzieningen voor passagiers en de toegang tot het uitgebreide wegennet en het openbaar vervoer.

Cork Gids

Cork is een stad in het zuidwesten van Ierland, met een van de grootste natuurlijke havens ter wereld. Historisch gezien is de stad Cork werd gebouwd op moerasland en veerboten waren in staat om door de kanalen die de vele eilanden scheiden te navigeren. De belangrijkste haven is in een klein dorpje genaamd Ringaskiddy en ligt op ongeveer 30 minuten afstand van het belangrijkste centrum van de stad.

Zoek alternatieven naar Santander Cork Veerboten