Veerboot ticket zoeken

Zoek Trelleborg Sassnitz veerboten met Ferries.nl

Ferries.nl, biedt tickets voor veerboten van Trelleborg naar Sassnitz met alle veerbootmaatschappijen.

Voor meer informatie over Trelleborg Sassnitz Veerboten waaronder dienstregelingen, prijzen en hoe u goedkope overtochten kunt boeken, selecteert u de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers en klikt u vervolgens op ‘Zoek’. Het vinden van goedkope tickets op Ferries.nl kan niet eenvoudiger!.

Vind u niet wat u zoekt, of wilt u Trelleborg Sassnitz prijzen en dienstregelingen vergelijken, bekijk dan een van de alternatieven op deze pagina.

Trelleborg Sassnitz Veerboten

  • Stena Line
    14 Wekelijks Trelleborg Sassnitz afvaarten (4uur 15m)

Trelleborg Gids

Trelleborg is de meest zuidelijke stad van Zweden, en is historisch gezien een huwelijksgeschenk van de Deense koninklijke familie aan een Zweedse prins in 1257. In de middeleeuwen was het voornamelijk een haring vissershaven maar werd al snel een koopman stad. Trelleborg is tegenwoordig een industriële stad met de industrie geconcentreerd rond de Zeehaven. Trelleborg verwelkomt meer dan een miljoen passagiers jaarlijks, en de terminals hebben alle voorzieningen die u van een belangrijke terminal kunt verwachten. Er zijn directe spoor-en wegverbindingen van Malmo naar Trelleborg.

Sassnitz Gids

Sassnitz is een badplaats gelegen aan de oostelijke kant van het eiland Rügen in Duitsland. Sassnitz is een populaire stad met een verscheidenheid aan bezienswaardigheden en attracties, waaronder een dierentuin, mooie zandstranden en nationale parken. De haven is gemakkelijk bereikbaar met de hoofdover de weg en spoornetwerken met verbindingen rechtstreeks naar de haven. De haven heeft alle voorzieningen die u van een belangrijke haven kunt verwachten.

Zoek alternatieven naar Trelleborg Sassnitz Veerboten